XD Forums banner

1 - 7 of 7 Posts

·
Registered
Joined
·
48 Posts
Discussion Starter #1
I am occasionally receiving error messages when trying to access this forum. Once, I was informed that the domain name had expired, but more recently, I see error messages to the effect that the server can't be found. It takes a second attempt to bring up the Web page. I have also noted that the Web server used to host this site seems to be slower than any of the other forum site that I regularly visit.

Has anybody else seen these issues?
 

·
Premium Member
Joined
·
7,352 Posts
Service is usually good but the past few days it's had some gremlins.:greenlittle:
 

·
Premium Member
Joined
·
1,344 Posts
I am occasionally receiving error messages when trying to access this forum. Once, I was informed that the domain name had expired, but more recently, I see error messages to the effect that the server can't be found. It takes a second attempt to bring up the Web page. I have also noted that the Web server used to host this site seems to be slower than any of the other forum site that I regularly visit.

Has anybody else seen these issues?
What browser and operating system?

Have you cleared cookies, and cache and closed and reopened your browser?

Any other info you can get me would be appreciated.
 

·
Registered
Joined
·
48 Posts
Discussion Starter #4
What browser and operating system?

Have you cleared cookies, and cache and closed and reopened your browser?

Any other info you can get me would be appreciated.
Windows 7 Professional with Firefox 29.0.1.

All cookies and caches are cleared automatically on exit. CCleaner Professional is used to accomplish this in addition to browser settings. The problems I see are Web site specific.

I subscribe to five other shooting fora, and none of them is giving me the same problems.

I can access okay today, but the server is still slow. Maybe it's just an old, slow server ... :(
 
1 - 7 of 7 Posts
Top